Meer dan 30 jaar ervaring
Bij WDK Car Canter hebben wij meer dan 30 jaar ervaring met Toyota & Lexus. Je mag ons gerust specialisten noemen.
Laat ons je begeleiden in de zoektocht naar jonge of wat oudere tweedehandswagen! Profiteer van onze expertise en vakkundigheid. Daarbij stopt het natuurlijk niet, we houden je wagen achteraf in topconditie zodat je jaren kan genieten van alle comfort en mobiliteit dat een wagen je biedt.

De auto business zit Willy in het bloed. In 1985 nam hij de zaak van Julien Cansse over te Balegem en startte er zijn eerste garage met benzinestation op om later in 1992 zijn eigen zaak uit te bouwen in de ambachtzone te Oosterzele. Hij was jarenlang Toyota dealer, verkocht er nieuwe en jonge tweedehandse Toyota/Lexus wagens en je kon er terecht voor herstel, onderhoud, carosserie, bandencentrale en takeldienst.

In 2020 verkocht Willy de zaak om het wat rustiger aan te doen. Echter, de autokriebels waren er nog steeds en Willy besloot om zich, samen met zijn schoonbroer, toe te leggen op de aan- en verkoop van jonge tweedehandse Toyota en Lexus wagens. Er werd een pand gezocht en gevonden in Herzele : de start van WDK Car Center.